20 aprilie 2015

Duminica seara, nu te gandi cu tristete ca a trecut weekendul…mai bine hai la ComedyShow!

Acum vreo cinci-sase ani, am mers pentru prima data la Comedy Show si de atunci am participat la zeci de spectacole.
 
Niciodata un spectacol nu a semanat cu altul, mereu altfel si totusi de fiecare data plin de energie, voie buna si glume de bun simt!

Spectacolul se joaca in fiecare duminica la ora 19:00 la  Teatrul  La Scena, o sala altfel fata de cele cu care ne-am obisnuit, mai exact,  sala de teatru este in mansarda unei case boieresti unde iti poti da intalnire saptamana de saptamana cu un grup de actori tineri,  frumosi si entuziasti. 


Gazda spectacolului este Ioana de Hillerin, cea care ne ureaza Bun Venit,  noua spectatorilor si ne face si “instructajul” inainte de inceperea spectacolului  si tot ea este cea care prezinta “probele de foc” la care trebuie sa participle colegii ei.  Este o prezenta tonica, dezinvolta si expresiva, sigur o sa va placa!
 
Colegii ei: Andreea Bibiri, Calinescu Gabriel, Doru Catanescu, Gabriel Răuță, Bogdan M Dumitrescu, Marin Grigore, Cosmin Bighei si la pian: Vlad Pasencu și Marian Hâncu, sunt la fel de tonici, plini de viata si veseli.
Toti au caractere si atuuri diferite, insa se completeaza unul pe altul intr-un mod natural, asftel incat sa ne ofere de fiecare data un frumos spectacol.
Sper sa mergeti, cel putin de curiozitate la acest spectacol de impovizatie. Insa trebuie sa va avertizez: exista posibilitatea sa devina dependent!
Daca doriti sa-I cunoasteti personal,acestea sunt datele lor de contact:
Rezervări: 0726 26 81 87